Hjärnan funkar även när den sover

Eller… Den funkar tydligen bättre när jag sover…

I torsdags började jag jobba 8.45 och i går, fredag, jobbade jag hemma (som tur var!!) och när jag gick och la mig på torsdag kväll kollade jag så att klockradion stod på alarm. Det gjorde den! Toppen, allt frid och fröjd!

Sussar gott hela natten. Plötsligt är jag klarvaken: Jag börjar 1 timme tidigare idag! 7.45, och jag ändrade inte tid för väckning igår. Vänder mig om i sängen och ser att klockan är 7.30. Jaha ja, bara att kasta mig upp.

Hur 17 kan man mitt i sovandet komma på att man missat att ställa om klockan? Det var ju bra, så jag klagar inte på något sätt, jag bara undrar hur det är möjligt. När hjärnan knappt funkar mellan varven ens när jag är vaken.

Hur som helst var det ju tur att jag skulle jobba hemma. In i badrummet, blaska av mig, borsta tänderna och sen klä på mig och ta med lattekaffet och en macka till datorn och börja jobba!

M och jag hade ju pratat om att ses i helgen och hon hörde av sig på eftermiddagen. Vi ville ses på kvällen! Mysigt!! Eeehhh… Sen kom vi på att just det, L är ju förkyld. Han hade testat sig men inte fått svar än, så det var ju ingen bra idé att ses kom vi på då. Typiskt! Vi höll på att missa den lilla detaljen i vår iver att ses.

Så min kväll tillbringades i min egen soffa med TV:n som sällskap. Kollade bland annat på Skavlan, jag gillar det programmet.

Idag behövde jag i alla fall inte hålla reda på nån tid för väckning, utan kunde sussa i lugn och ro tills jag vaknade av mig själv. Jag vaknade efter 9, men låg och drog mig till cirka 10. Älskar att ligga och dra mig, låta tankarna vandra och bara vara.

Hoppas ni får en fin lördag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s