Tränat

Idag på förmiddagen har Maria och jag varit och tränat. Ledaren berättade att hon firade 1 år som ledare just idag. Tyvärr verkade hon ha haft samma tröja under hela året, att dömma av lukten och smutsen på den….

Dessutom gjorde hon inte rörelserna i takt med musiken, vilket gjorde det svårt att få till ett flyt i passet. Maria och jag hade svårt att se på varandra under passet, för då hade vi nog brutit ut i skrattattacker! 1 av deltagarna var en aning, eller 2 aningar faktiskt, kontaktsökande. Ville heeela tiden få ögonkontakt, och log väldigt glatt. Vilket ju iofs är trevligt, men det var en aning mycket. Dessutom tränade hon i en vid, fin, kjol. Så hon var en aning speciell.

Jag som tyckte att det var tidigt att träna kl 11 en söndag, blev av Maria övertalad att boka ett annat pass nästa söndag. Kl 9.30…

4 reaktioner på ”Tränat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s