Jobba på jobbet

Alltså, att verkligen jobba när man är på jobbet, eller rättare sagt på kontoret, det är ju inte helt lätt. Det är ju superkul att träffa alla igen! Och då har man ju massor att babbla om! Hur 17 ska man hinna utföra sina arbetsuppgifter då? Det blir ju så när man som jag har så trevliga kollegor.

En del hann ju väl ändå med igår, mellan babblandet. Bland annat en tabbe… Så jag fick en (vänlig, får jag ändå erkänna) tillsägelse av Bossen. Det var ingen stor grej, och jag VET ju hur jag ska göra men i farten blev det fel. Men då fick både han och jag lära oss en ny sak. För en kollega hörde oss prata om det och sa att det går att rätta till! Himla bra! Så det gjorde jag så klart på stört!

Jag fick även lära mig ett annat sätt att göra en sak av en av de nya. Jag skulle hjälpa 2 av de nya med en sak, och gjorde det på samma sätt jag alltid gjort. En av dem gjorde samma sak, men på ett helt annat, mycket bättre, sätt. Så jag bad henne visa igen, för att man kunde göra så hade jag ingen aning om! Toppen! Så glad i hågen tänker jag att det där är nytt, att systemet utvecklats vid nån uppdatering. Säger glatt till en av mina kollegor att jag ska visa henne nåt smart. När jag börjar så tittar hon på mig och säger att så gör hon alltid. Jaha, det var alltså inte alls nytt. Kanske bara jag som gjort det på ett mycket krångligare sätt?

Så, sammanfattningsvis får jag väl ändå säga att det är himla bra att jobba tillsammans på kontoret! Vi lär av varandra. Eller, jag lär i alla fall av de andra….

2 reaktioner på ”Jobba på jobbet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s