Tröttmössa

Hua vad jag är trött idag! Fredag och dessutom kurs till 20.30 igår, så jag var hemma först 21.30.

Men nu har jag redan jobbat klart, slutade 14 idag! När jag hade lunch sken solen och jag tänkte att jag kanske skulle ta mig till en brygga för ett dopp? Eller i alla fall pallra mig till centrum och klippa mig?

Nu är himlen mörkgrå och nyss vräkte det ner! Känns inte alls lika lockande att gå och bada eller att överhuvudtaget sticka näsan utanför dörren…

Tror det blir soffan, kanske en middgaslur, eller kolla på Netflix. Hittade andra säsonger av Below deck som jag börjat kolla på. Eller så sitter jag och läser i fåtöljen en stund, innan jag bestämmer mig. Och från fåtöljen ser jag min Elefantöra.

Det var 2 ganska kraftiga stammar med stora blad på den först. Sen kom fler och fler små skott upp ur jorden. Då vissnade de flesta av bladen på de 2 huvudstammarna, eller vad jag ska kalla dem. Så jag klippte av dem. Då fullkomligt exploderade småskotten!! Frågan är om jag inte måste gallra, annars dör de väl av trängseln?

6 reaktioner på ”Tröttmössa

   1. En ung kille som jobbar i en bokhandel.
    Han spanar in en tjej som han sen blir besatt av. Typ 😂
    Den är så där kryptisk o man när man minst anar…

    Låter kanske lite nördig o konstig men ge den en chans. Lite annorlunda serie

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s