Övertrött??

Jag satt i min myshörna och läste ett bra tag igår. Efter ett tag flyttade jag till soffan, och då somnade jag en stund. Inte så himla länge, tror jag, men det var skönt med en liten lur.

Kollade på Husfruarna i Atlanta och sen på några avsnitt av Below Deck. Och så kollade jag så klart på Skavlan. Efter Skavlan tänkte jag gå och lägga mig, men så bestämde jag mig för att kolla nåt mer avsnitt av Below Deck ändå.

Och det gjorde jag… Efter ett tag kände jag mig inte trött längre, och när jag senare började känna mig trött igen och få ont i huvudet så stängde jag av och gick för att göra mig iordning. Kastar ett öga på klockan när jag ska krypa i säng, och håller på att ramla omkull; 5.29???!!!

Jag hade alltså varit vaken H E L A natten och kollat på avsnitt efter avsnitt. Helt sjukt! Jag får återigen konstatera att jag uppenbarligen inte kan hantera serier…

Vaknade strax efter 11, så inte så sent som det skulle kunnat vara med tanke på när jag somnade. Och idag ska jag inte sova middag!

4 reaktioner på ”Övertrött??

  1. Sätt väckarklockan för nattning🤣. Tv-serierna kan du ju se vid en lämpligare tidpunkt (eller skita i dem🤣). Har sett några avsnitt och tycker de kanske inte håller så hög spänningsfaktor😜. Men, smaken är som baken🤩. Sussa gott i kväll😜

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s