Motion

När jag satt i bilen på väg till Friskis igår kom jag på att jag ju hade kunnat hämta Maria på vägen. Men eftersom vi inte kommit överens om det så åkte jag direkt. Kommer 10 minuter innan passet börjar, så jag drar på mig träningsskorna och sen messar jag Maria att jag är på plats.

Ledaren kommer, men inte Maria. Passet börjar, men fortfarande ingen Maria. Jag tränar och efter passet kollar jag mobilen. Hon har svarat att hon helt förträngt att vi skulle träna. Förträngt? I wish, jag har snarare gruvat mig hela veckan! Att ställa klockan en söndag, och dessutom träna tidigt!? Hua!! Nedra Maria, det var ju hon som övertalade mig till det! Mutter… Mutter…

Hem och gjorde mig iordning och sen åkte jag till Nettis. Jennifer kom oxå, och vi gick ut och gick en långpromenad. Och babblade massor! Jag har inte träffat Jennifer på jättelänge, så vi 3 babblade en hel del. Sen fortsatte vi babbla hos Nettis. Toyboy och tjejerna var på vift, så vi satt i lugn och ro utan att bli avbrutna. Innan jag åkte hemåt kom de hem, så jag hann få en kram i alla fall.

Idag tog jag fram min nya tröja och då kom jag på att jag nog har ett par strumpor som bör matcha. Och baske mig, det är exakt samma färg!

Syns inte så bra på bilden, men jag lovar, det är samma färg. Jag är löjligt nöjd med det!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s