Nytta av Bossen

Jag har faktiskt haft nytta av Bossen igen idag! Jag beklagade mig över att min rättstavning försvunnit ur vårt mejlsystem. Innan så blev det rödmarkerat när jag stavade nåt fel, men inte längre.

Jag och en kollega letade som tokar förra veckan och hon, som är mer tekniskt lagd än jag (vilket ju inte är så svårt ..) såg att mina inställningar var precis som hennes, och hon får fortfarande rödmarkerat när hon stavar fel.

Så idag muttrade jag och Bossen frågade om det var i webläsaren eller i mejlprogrammet vi kollat. När han såg min nollställda blick bara skrattade han och visade var jag skulle klicka mig vidare. Och det visade sig att kollegan och jag kollat i mejlprogrammet, och nu gick han (eller jag med instruktioner från honom) in på webläsaren och aktiverade det. Så nu blir det markerat igen när jag skriver fel!!! Mitt liv blev genast mycket enklare!

Och Bossen blev nöjd när jag sa att jag har nytta av honom! -Du har sagt det flera gånger på sista tiden, sa han nöjt!! Lika bra att suga i sig, snart är det som vanligt igen, la han till!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s