Kurs för att kunna gå kurs?

Jag går ju en utbildning på Berghs school of communication och nu ska vi göra ett grupparbete. Igår fick jag ett mejl från en av de i min grupp. Trodde jag… För när jag skulle svara på mejlet så gick inte det, hon hade skrivit i nåt annat program inne där allt är samlat om vår utbildning. Så på kvällen hemma efter jobbet loggade jag in och tänkte dels svara henne och sen plugga lite. Eeehhh.. Nähä, man kunde inte svara, utan det hon skrivit låg där så man kunde läsa, men inte besvara. Så efter att jag klickat runt som en tok för att se om jag kunde hitta ett sätt att kontakta de andra i min grupp så vi kan bestämma när vi kan jobba på uppgiften, så skrev jag på samma sätt som hon gjort, och hoppas att någon skriver ett svar. Eller, ja, ett eget inlägg och talar om hur vi gör. Jag, som är en teknikanalfabet, känner att jag kanske skulle behövt en kurs först för att förstå hur jag ska göra på den här kursen??

Får jag inget svar där så sa kursledaren att hon kommer finnas tillgänglig 45 minuter innan lektionen på torsdag. Så då ska jag logga in och pumpa henne på info!

Igår jobbade jag från kontoret och Bossen var ju oxå på plats så jag hann byta några ord med honom. Han sa att från och med nu kommer jag få ha hand om all felanmälan. Han bara myser när han ser hur jag jagat de med vårt mejlprogram kring problemen där. Han får ju kopia på all vår konversation. Och det verkar som om de faktiskt har hittat nåt som är fel, så det är alltså INTE vi som gör fel! Löst är det inte ännu, men de jobbar på. Jag jagar dem med blåslampa, och kommer inte ge mig innan det funkar!!

Pratade med Faster i telefonen igår. Jag ringde för att gratta henne på födelsedagen och fråga om hon och Farbror vill åka på dagkryssning med Pappsen och mig och äta julbord. Och det ville de gärna! Pappsen har tjatat om att vi ska åka igen för han tyckte vi hade så trevligt i somras, och då föreslog jag december och julbord. Och det passade Faster och Farbror jättebra, för de hade en massa i november så december var toppen.

Idag ska jag jobba hemifrån, så strax ska jag byta dator och sätta mig i min lilla kontorshörna. Ser ut genom köksfönstret att det är frost på taket på förskolan. Brrrr! Börjar bli dags att tänka på att lägga om till vinterdäck.

2 reaktioner på ”Kurs för att kunna gå kurs?

  1. Du verkar ha en bra Boss🤣! Men vad arbetar du med – har funderat och läst men icke kommit på det😜! Onekligen gör du ett bra jobb och har fina arbetskamrater!

    Gilla

    1. Jag har bästa Bossen och bästa kollegorna! Jag jobbar på en kundtjänst, och har mest skriftlig kontakt med våra kunder. Mejl, sociala medier och chatt. Och ibland telefon.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s