Fnissig träning

I tisdags plockade jag först upp Maria och sen Anita för vidare färd mot Friskis. Det blev en fnissig färd och även en fnissig träning!

Jag stod mellan dem men något framför när vi tränade. Rätt var det är smyger de upp på varsin sida om mig, supernära. Och när jag tränar är jag som i min egen bubbla, så jag höll på att göra i brallan! De höll på att garva ihjäl sig!

Efter ett tag kommer Anita och fnissande viskar att hon just insett att hennes träningsbyxor är ut och in. Då blev det en ny fnissatack! Efteråt konstaterade vi att det var tur att de var helt svarta, och inte var fodrade med ett vitt tyg i grenen! 😂

Vi tog ändå i och tog ut oss rejält, och igår var jag rätt mör i kroppen!

Nu sitter jag på tunnelbanan på väg till kontoret. Och nån av de mitt emot mig har ear pods. Det vet jag, för min mobil vill koppla upp sig mot dem! Flera gånger kommer en ruta upp om det. Så förvånad hon skulle bli om jag hade tackat ja, för jag har ingen musik eller så igång!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s