Hej och hå

Trots att jag bara jobbat 8.45 till 15 idag så är jag trött. Inte på grund av att det var extra jobbigt på jobbet, utan bara ändå. Och ikväll ska jag ju ha kursen18- 20.30. Och förhoppningsvis få veta hur jag och de andra i min grupp ska kunna få kontakt för grupparbetet… Förutom dagens lektion, då.

Idag skulle vi göra en ny sak på jobbet. Ladda ner en app och skanna en qr-kod och följa en massa steg. Nån ny säkerhetsgrej. Jag blir alltid nervös, för som ni kanske märkt är jag SÅ oteknisk. Men jag började och följde instruktionerna steg för steg och rätt var det var så var allt klart! Ha, jag klarade det! Alldeles själv!

En stund senare frågar en kollega i gruppchatten hur man gör. Och jag hjälpte henne, och när hon kollat instruktionerna igen så insåg hon att hon missat ett steg. Sen var det nästa kollegas tur att fråga.. Vem hade kunnat tro att jag skulle hjälpa nån med nåt tekniskt? Ingen av mina kollegor, och allra minst jag själv! Men nu har vi fått ordning på det, och kan jobba imorgon. Vilket man inte skulle kunna om man inte gjort det här idag!

2 reaktioner på ”Hej och hå

  1. Jag är oteknisk, känner mig nästan rädd för allt nytt. Men, rackarns vad nöjd jag är när jag lyckats. Vi kan mer än vad vi tror! Var stolt nu 👏

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s