Shoppingturné

Nettis och jag träffades utanför Ikea igår. Vi tänkte att det nog skulle vara få kunder, helg innan lön. Vi hade fel.. Massor av folk, trångt och gråtande barn.

Men vi hittade det Nettis skulle ha, 1 byrå, dörrmattor och lite annat. Vad hon inte hittade var en rund matta i rätt storlek och färg. Så vi tog oss vidare till Rusta, men nä de hade inte heller nån. Där köpte jag i alla fall tvättmedel. Sen vidare till Chilli och där hittade vi en perfekt matta!

Så sen åkte vi hem till Toyboy och Korven. En Korv som för dagen inte ville kramas med mommo när jag kom. Så hon slapp väl då.. Men senare fick jag gosiga kramar!

Toyboy monterade byrån direkt när vi kom hem. Och skar till dörrmattorna så de passar i garderoben. Det blev superbra!

Han såg argare ut än han var. Inte en svordom ens! Vi var djupt imponerade! Nettis och jag tömde klädkammaren på övervåningen och bar ner till garderoben på nedervåningen under tiden. De har nya garderober på nedervåningen och i klädkammaren på övervåningen la vi in alla kuddar till utemöblerna.

Sen fixade Nettis och jag middag.

Det vill säga, jag stekte champinjoner och dukade, resten gjorde Nettis. Och gott blev det! Pasta med fläskfilé och champinjoner i smarrig sås!

På kvällen kollade Nettis och jag på De stulna barnen på SVT-play. Helt otroligt hur det gått till!!! Adoptionscentrum har jag trott var helt seriöst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s