Tand och konferens

Jag har ju, äntligen, fått tid hos käkkirurgen för att få en ny tand. Den jag hade sprack ju…

De har ont om tider, och den tid jag fick var samtidigt som vi har en stor konferens med jobbet. Den första sen Covid, så klart. Typiskt!

Bossen har muttrat lite, men samtidigt förstått att jag vill ha min tand. Igår vad han mig komma med och så satte vi oss i ett samtalsrum. Han såg så allvarlig ut att jag började fundera på vad jag kan ha gjort? Men han ville bara fråga om jag ville hjälpa till med 2 saker. Vilket jag så klart gärna gör, det var roliga grejer! 1 av dem var till den där konferensen.

-Ja, och angående konferensen, så vore det bra, ja väldigt bra faktiskt, om du kan vara med. Ja, jo, jag vet men de har ju så ont om tider och jag har ju väntat 1 år på en ny tand! Men jag kan ringa och kolla om de fått nåt återbud, sa jag. Ja gör det, svarade Bossen. Helst på en gång! Du kan vara utan tand ett tag till! Okej, så jag ringde. Och under över alla under, de hade fått ett återbud bara 2 veckor senare!!

Glad i hågen letade jag efter Bossen för att meddela den glada nyheten men han satt i möte, så jag skrev ett meddelande i stället. Sen började jag och 1 kollega prata om vad vi ska ha på oss på middagen på kvällen. Det är ju ett tema. Så kul, det är alltid nåt tema och jag älskar sånt!

Vi började googla och hoppsan, jag skickade efter en klänning. Skrev till Bossen att tyvärr hann jag inte jobba nu, för nu måste jag beställa kläder. Och sen beställde jag visst skor, scarf och en väska oxå.

Bossen gled förbi och muttrade nåt om att det var kul att jag köpt kläder. Och såg en aning förvånad ut.

Men efter ett tag kom ett svar på meddelandet; Nu såg jag att du kunde byta tid hos tandläkaren! Vad bra!!!

Han hade missat den detaljen och bara läst att jag köpt en klänning, och undrat lite vad han hade med det att göra. 🤣

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s