Kursen

Igår var det föreläsning på plats i skolan. Jag tänkte köpa nåt att äta i fiket när jag kom dit direkt från jobbet. Men… Fiket var för kvällen bar. Och det var nedsläckt och hög musik. Det var visst Halloweenfest för de som går på skolan. Jaha, inget att äta, alltså.

Satte mig utanför vår kurslokal på nedervåningen, och efter en stund kom de andra oxå. Babblade en stund innan det var dags att gå in och börja. Föreläsningen igår var jättebra! Growth marketing var ämnet och hon som höll i det var jättebra!

Men det är verkligen korvstoppning. Vi är alla helt slut i huvudet efteråt. Dels för att vi har jobbat hela dagen innan och det blir sent. Vi slutar 20.30 och för mig tar det lite drygt 1 timme att komma hem.

Skönt nog börjar jag först 10.45 idag, så jag kunde sussa längre innan klockradion skrällde igång. Så skönt!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s