Tråkigt på jobbet

Idag var varken Lisa eller Emma på kontoret. Till och med Bossen jobbade hemifrån. Så jag hade ingen att babbla och flamsa med. Skrev till Bossen och beklagade mig över jag väl var tvungen att faktiskt jobba då. Han beklagade så mycket…

Men jag överlevde dagen och fick ju onekligen en del gjort!

En klänning jag köpte i somras krympte en del på längden, tyvärr. Och jag vill helst inte att de ska sluta ovanför knäna. När man sätter sig blir de ju ännu kortare. Men så kom jag på att jag kan ha den uppknäppt, som långskjorta.

Så imorse testade jag och det funkade finfint!

Nu är jag på väg hemåt. Ska köpa lite fler attiraljer till morgondagens Halloweenfest i centrum innan jag går hem. Sen ska jag bara krascha i soffan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s