Söndagshäng

Gjorde inte många knop igår. Handlade på vägen hem från Långtbortistan, och köpte bland annat en stor packe toapapper. Och en massa annat, tungt. Så från garaget släpade jag på kassar och väskor så armarna tänjdes ut flera centimeter! Tur det inte är så långt!

Låg i soffan och läste söndagsbilagorna ett tag. Sen satte jag på TV:n och kollade på en dokumentär, The family I had. En 13-årig pojke som hugger ihjäl sin 4-åriga syster. Så hemskt!

Senare fick jag ett meddelande från Helene och bilder hon tog på oss i lördags. Vi låg och fnissade och babblade i en säng ett bra tag. Jättekul och bara flamsigt! Systeryster kom oxå och fnissade med oss.

Av nån outgrundlig anledning tog vi oxå en massa bilder på våra ben, vilket just då var jättekul!

Så himla knäppt!! Men oxå så kul!

Lotta och Systeryster går in i sina roller och ser gravallvarliga ut. Annars var det faktiskt mest en massa skratt!

Nu är jag i tunnelbanan på väg till jobbet. Från och med idag och året ut ska vi, allihop, jobba enbart från kontoret. Jag börjar 9.45 och under över en hel massa under, jag vaknade av mig själv innan klockan sa till! Så skönt! Inte ofta, för att inte säga i stort sett aldrig, det händer!

6 reaktioner på ”Söndagshäng

  1. Rackarns härliga och samtidigt skrämmande bilder ! På tal om ben, älskar svågerns ben och skor…. Åh, vad jag har skrattat 😂😂😂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s