Väldigt lugn hemmakväll

Jag handlade lite på vägen hem och sen tillbringades resten av kvällen i soffan. Kollade på husfruarna och sen på nån serie, Dirty John, som var baserad på verkliga händelser. Vad namnet anspelar på har jag ingen aning om, men den var rätt bra, så jag såg några avsnitt.

Idag kan jag sitta på Linnéas plats, hon skrev till mig igår att jag kan sitta där veckan ut. Så då lånar jag den platsen tills de varit och aktiverat nättjänst i uttaget till min plats. Så slipper jag få utbrott idag oxå. Det är mer än både jag och stackars Lisa, som sitter vid mig, orkar med.

Så, namaste, zen, lugn och fin, är mina mantran idag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s