Middag

Igår handlade jag och hämtade ut ett paket på vägen hem. I paketet var skorna jag beställt till middagen på konferensen där det är ett tema för klädseln. Och skorna var, eller är, perfekta! Ni kommer få se bilder sen, men jag vill inte visa ännu ifall kollegor ser. Det får bli överraskning till middagen, vad alla har på sig!

När jag kom hem satte jag igång och lagade en stor drös med mat. Stekte champinjoner i smör och en massa vitlök, på slutet fick hackad rödlök ligga med bara så länge att den mjuknade lite. Kokade pasta, och skar rökt kalkon i bitar och blandade ihop allt i kastrullen, saltade, pepprade och så i med en skvätt Milda Mat 4%, och så riven mager ost.

Det blev SÅ gott!! Enkelt och smarrigt! Och jag gjorde som sagt massor, så jag har fler måltider bara att värma. Me like!

Sen röjde jag lite hemma och plockade undan och fixade innan soffan intogs för kvällen. Husfruarna och några avsnitt av Dirty John, Betty. Den är bra, men jag tror det närmar sig slutet. Har inte kollat hur många avsnitt det är.

Nu på väg till jobbet. Det blev några minuters perrongpromenad i väntan på tunnelbanan. Alltid något! Nu när jag åker fram och tillbaka till kontoret varje dag så blir det ju lite mer vardagsrörelse. Perrongpromenader, tar trapporna till kontoret och matsalen istället för hiss osv. Alltid något!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s