Babybossen och tanterna

Igår skulle vårt team ha AW med middag och boule. Superkul! Men det var manfall i vårt team! Sjuka, lediga, ingen barnvakt och allt möjligt.

Bossen bad mig komma till honom på dagen och frågade om vi inte skulle avboka. Avboka?? Jo, visst kan vi avboka men nånting gör vi, svarade jag. Så då bestämde vi att vi skulle sätta oss nånstans, ta ett glas vin och bara babbla ett tag. Toppen! Så han kontaktade den lilla skara som skulle vara med och kollade om de fortfarande var på.

Det slutade med att vi blev han, jag, Maggis och Lotta som slöt upp lite senare trots att hon var ledig. De 3 äldsta i vårt team, alltså. Och Bossen, den ungdomen.

Bakom mig var en spegelvägg, så jag tog en selfie så att Maggis och Bossen kom med. Vi var på Scandic Stureplan och satt i sköna soffor och hade så kul! Maggis och jag satte oss, och Bossen kom med varsitt glas vin/öl och nötter till oss. Han fick gå 2 gånger, medan vi satt bekvämt och blev serverade. Hehe!!

Nästa runda, när Lotta oxå kommit, så gick jag till baren och köpte varsitt glas. Men jag imponerade stort för jag fick med mig allt på en gång! 😉

Vi hade verkligen supertrevligt och det blev många skratt! Och Bossen gav prov på sins ledaregenskaper… Hur han får sina anställda att göra som han vill, liksom.

-Nu är det dags för ett glas till, säger Bossen.

-Nej, men jag ska inte ha mer nu, svarar jag.

-Kom med till baren nu, och beställ bara, och hjälp mig bära!

Vi gick till baren. -Klart du ska ha ett glas vin till, du vinglar ju inte ens, sa Bossen. Hahaha!!

Nu har jag just ätit frukost och jag har beställt den första julklappen! Så där ja, nu är jag på gång! 🎄

4 reaktioner på ”Babybossen och tanterna

 1. Ni verkar haft en fin kväll med glädje och gemenskap, bilden är underbart tagen! Babybossen? Hur tusan ska du förklara det på nästa lönesamtal 😂😂😂

  Gilla

  1. Hahaha!!! Jag har en film från ett uppträdande han var med på från en annan fest… Jag kan alltid hota att visa upp den. 🤣😉
   Fast det var förstås en fest där alla på jobbet var med, så det kanske inte är så mycket till hot?? Hahahaha

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s