Fix, plock och grupparbete

Igår satte jag mig med jobbdatorn på hemmakontoret och jobbade lite på min del av grupparbetet. Tyvärr låg inte torsdagens lektionsmaterial uppladdat än, så jag kunde inte kolla en del grejer som jag skulle ha behövt. Men senare på dagen mejlade en annan i min grupp att nu fanns det. Så jag ska gå in igen idag och fortsätta.

Sen tog jag med en hel skrälldus till miljöstugan. Det fullkomligt svämmade över i alla kärl, för att jag inte tömt på ett bra tag… Fick fylla 2 stora pappkassar förutom de 3 ”hinkarna” jag har. Vägrar i vanlig ordning att gå 2 vändor, så jag lyckades mickla ihop alla handtag och få med mig allt på 1 gång! Så skönt när det var gjort! Inga extra kassar med papp eller plast i hallen nu, och alla 3 kärlen tomma. Jag brukar gå då och då och tömma dem, men nu har det inte blivit av plus att jag fått en del paket så det blivit mer kartong.

Framåt eftermiddagen var jag upp till centrum och hämtade ut ännu 1 paket (nja, det var en liten plastpåse, mycket smidigare!) med klänningen till konferensen. Provade den hemma och den satt som en smäck! Blir bra, det här! Tog en bild och skickade till Nettis, som gillade klänningen men hon föreslog att jag inte skulle ha Stighelmerankelsockor till. Eeehhh, nää hade inte tänkt det, men igår när jag bara ville prova klänningen för att se så att den passade så orkade jag inte ta av dem! Ursäkta då! 🙂

Sen var jag över till Rebecka där även Agneta var och fikade med dem. De hade tagit upp allt, menar ALLT, från Rebeckas källarförråd för de har fått mal i huset. Så nu höll de på och röjde och tvättade alla textilier och skulle ha malmedel i förvaringen. Jobbigt!!

Men vi fikade och babblade och uppdaterade oss om vad som hänt sen vi sågs sist. Vilket var ett tag sen… Trevligt att ses!

Kvällen tillbringade jag hemma i lugn och ro. Kollade på de sista avsnitten av Dirty John, Betty och sen även på säsong 1. Den om Betty Broderick var bättre, men även den var bra.

Nu har jag satt på en maskin med tvätt, sen ska jag ta tag i grupparbetet. Och vattna och sköta om mina växter lite. Den höga dracenan i sovrummet når taket. Nu igen… Så jag bör såga av den. Nu igen… Tycker inte det var länge sen jag gjorde det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s