Min söndag

Igår jobbade jag lite med vår grupparbete. Tror jag är klar med min del. imorgon ska vi ha Zoommöte och finslipa inför inlämning på fredag. Så kommer vi inte på något imorgon som vi ska göra så är vi nog klara!

Sen fixade jag en del här hemma. Plockade undan lite grejer som blivit liggandes. M och L kom och plockade upp mig och vi, tillsammans med Lsmamma, åkte till MsochLsdotter som fyllt 40 i veckan. Vi grattade och fick smarrig tårta och babblade, läste högt (jag) för tjejerna och hade trevligt tillsammans. MsochLsdotter önskade sig en cykel, så vi skramlade så att hon kan börja kolla efter en som hon vill ha. Det är ju en superbra 40-årspresent! Till våren kommer hon förhoppningsvis kunna swisha runt på en fin cykel!

På vägen hem när vi släppt av Lsmamma så gick vi in på en av restaurangerna i centrum och åt middag tillsammans, jag, M och L. Väldigt mysigt, gott och trevligt! Jag är så glad att jag får vara en del av deras familj! ❤

Hemma sen på kvällen så började jag kolla en miniserie på Netflix, baserad på verkliga händelser. Jag tros den heter As they see us. Om några pojkar som råkar befinna sig i samma park där en kvinna blir brutalt misshandlad och våldtagen och polisen tvingar dem att erkänna att de var de som gjort det. Så fruktansvärt!

Idag börjar jag jobba klockan 14, så jag har haft sovmorgon. Me like, as you know! Och jag funderar på vad jag ska göra innan det är dags att ta mig till kontoret. Finns en hel del som jag ju borde göra… Knöka in vinterdäcken i bilen och åka och lägga om däck. Vika tvätt. Damma och dammsuga. Verkar skittråkigt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s