Heldag i soffan

Gårdagen tillbringades i soffan. Iklädd tights, långärmad tröja, strumpor, kofta och först 1 filt men jag frös så efter ett tag en tjockare filt ovanpå den tunnare. Var så nedra frusen heeela dagen, och trött och matt. Trodde att nu kommer väl nån hemsk farsot braka lös, men idag känner jag mig mycket bättre! Inget ont i magen, och inte så där uschlig som igår. Skönt!!

Jag kollade på serier hela dagen och somnade då och då….

I natt drömde jag att jag var utomlands nånstans med Systeryster med familj. Och Systeryster och jag hade bestämt att vi skulle köpa handdukar (för det är ju just det man alltid köper med sig hem, när man är utomlands…) och letade överallt. Vi hittade bara en massa souvernirbutiker eller handdukar med reklam för resmålet på. Och vi skulle ha fina handdukar och badlakan att ha hemma! Så knäpp dröm! Ha ha ha!

Idag måste jag ta mig upp till centrum och handla, för det ekar tomt i kyl och skafferi. Jag har i alla fall tur att det inte regnar. Igår regnade det ju hela dagen, idag är det grått men än så länge uppehåll. Så jag hoppas på att det inte kommer börja regna när jag ska knata iväg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s