Fredagsslö

Igår hade jag så kul på jobbet! Fredagsflams med Lisa och Emma. Och, så klart, med Bossen. Han, Lisa och jag fixade med det där vi ska göra till konferensen och det blev många skratt!! Det är tur att jag har både kollegor och en chef som är lika knäpp som jag!

När jag kom hem så var jag så trött.

Av med BH:n och så placera baken i soffan! Det är typ det första jag gör när jag kommer hem, släpper tuttisarna fria. Trots att jag har en mjuk och skön BH så vill jag ta av den.

Sen efter ett tag så blev jag irriterad på mina fötter! Filar ofta och smörjer med fotkräm. Men på 1 ställe har det ändå blivit en tjock förhårdnad, som det inte verkar räcka att fila ner längre.

M och jag köpte för ett tag sen en slags hyvel. Ja, alltså, vi köpte ju varsin.

Jag har använt den efter att jag suttit i fotbad, men inte tyckt att den varit så bra. Men igår tänkte jag att jag skulle testa utan att ha haft fötterna i blöt. Och då, minsann! Då hyvlade den lätt bort den hårda huden! Plättlätt!!

Sen fila för att jämna till och få det mjukt. Och så smörja. Nu är fötterna så goa! Avskyr att ha torra, ovårdade fötter! Så nu är jag sjukt nöjd! Messade genast M och tipsade om vad jag upptäckt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s