Skjutningar

Igår kväll var det en dödskjutning igen i Stockholm. 1 död och 1 skadad hörde jag på radion nu på morgonen.

För inte allt för länge sen så var det inte alls vanligt att folk blev skjutna här och där. Nu händer det dagligen! Flera gånger i veckan läser man om det eller hör på nyheterna att det varit nån skjutning nånstans i landet.

Förr var det knivar, vilket verkligen är illa nog. Nu verkar var och var annan halvskum människa ha ett skjutvapen.

Jag har ingen aning om vad som skulle behöva göras, men nånting måste ju för fasiken göras! Vi kan ju inte bara acceptera att folk skjuter ihjäl varandra på gatorna. Det har ju blivit rena vilda västern!

Jag har lite svårt att släppa det här. Det är ju verkligen så himla hemskt! Idag är det någon som sörjer. Kanske en mamma, en fru, ett barn, syster eller bror. Imorgon sörjer någon annan. Antagligen så mår även skyttens anhöriga dåligt och är oroliga och ledsna. Så många berörs av sånt här.

2 reaktioner på ”Skjutningar

  1. Håller med 😦
    Vad är det som händer?
    Nu får politikerna vakna.
    Agera gör nått liksom

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s