Fika hos pappsen

Pappor, himla bra grej ändå!

Jag stannade på ett fik och köpte varsin saffransbulle till oss. Sen möttes Systeryster och jag upp utanför porten och knatade upp till pappsen.

Han fixade kaffe och så satte vi oss och fikade. Han fick biobiljetter av oss i present, som han blev glad för. Han vill gå och se senaste Bondfilmen, så jag ska kolla var den går. Systeryster hade sett den redan, annars skulle vi gärna gått tillsammans alla 3. Men det får bli en annan film.

Pappsen var på bra humör och vi hade trevligt tillsammans. Systeryster fick låna med en kartong med foton hem, och hon messade senare att det varit så kul att se på dem. Några var från Styvmors 50-årsfest. Vi överraskade henne, jag hade alla gäster hemma hos mig och så kom hon, pappsen och Systeryster. Så lyckat!

Pappsen hade hittat ett brev som jag skickat till honom och mamma från kollo när jag var 8 år. Så kul att se!! Det fick jag med hem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s