Dammig

Igår på kontoret så kliade jag mig i huvudet. Sakta singlar en liten dammtuss ner och landar på tangentbordet. Va fasiken?

Hur kommer det sig att jag har damm på skallen? Jag hoppas att det var en tillfällighet, att den inte kom från mitt hår!

På vägen hem knatade jag in på Twilfit och kollade bland BH:arna efter såna där utan band och knäppning, som man klistrar fast. En urgullig tjej hjälpte mig, och jag ringde Nettis på videosamtal samtidigt. Hon behövde oxå nån lösning till outfiten på middagen efter konferensen. Vi hittade nåt vi tror, och hoppas, ska funka så jag köpte både till mig och Nettis. Expediten var så hjälpsam och var med i videosamtalet, och hjälpte mig sen bli medlem så att jag fick rabatt. Så bra service!

Jag råkade få på America’s funniest home videos på TV:n och det var flera där folk klantade sig på löpband. Jag skrattade högt, helt ensam hemma i soffan! Inte ofta man skrattar så i sin ensamhet.

6 reaktioner på ”Dammig

  1. Damma brukar ju håret inte göra tror jag men däremot ludd. Jag som har småbarn hemma o luskammar noterar mängden ludd i håret. Helt otroligt. Misstänker att det kmr från mössor o tröjor som dras över huvudet

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s