Nya skor

Sen jag först köpte ett par vita Sketcherskor och knappt ville ta av dem, och sen ett par svarta som jag kan ha på höst och vinter så har jag knappt haft annat på fötterna. Förutom flipflopsen med tjock mjuk sula i somras.

Men ärligt talat så är ju inte gympadojor snyggt till allt …

Och självklart har jag andra skor, men inga snygga och som inte är med snören. Så idag knatade jag in i en av skoaffärerna i centrum och hittade först 1 par som var supersköna! Men, dels var de högblanka, vilket jag väl kunnat stå ut med. Men, dessutom så hade de en tjock guldkedja mitt på. Och nää, det kändes inte som jag.

Ett par andra var mycket snyggare, men inte med lika mjuk sula. Och de fanns inte i 36… Men så provade jag med en innersula i. Och då minsann! De både passade perfekt och blev mjukare att gå i! Så, för första gången nånsin har jag nu köpt skor i stl 37!!

Och ett svart spänne, ingen fetingkedja i guld. Me like! Och som jag bara sätter fötterna i, utan att de ska knytas! Jag är supernöjd!

6 reaktioner på ”Nya skor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s