Så opepp

Jag var så trött igår! Gäspade nästan käkarna ur led under eftermiddagen.

Trots det så gick jag och tränade! Känner mig oerhört stolt över det! Gick själv oxå, Anita har brutit benet och Maria kunde inte igår. Så jag hade kunnat smita utan att nån ens märkt det. Men icke, jag gick dit!

Tänkte när vi började att jag kanske skulle gå tidigare, att jag nog inte skulle orka hela passet. Men jag kämpade på! Trött som en tok, men väldigt nöjd med mig själv!

Frös om mitt svettblöta huvud när jag gick till tunnelbanan, så luvan fick åka på.

Kollade på husfruarna och åt lite innan jag duschade. Sen la jag mig och började kolla på Alla mot alla, men stängde av och somnade efter bara en liten stund. Och idag börjar jag 10.45 så jag har haft sovmorgon. Min favoritsyssla!! Vaknade till och med innan klockan skrällde igång. Så skönt att ta det lugnt när jag gör mig i ordning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s