Tragiskt

På nyheterna och i tidningarna har det pratats och skrivits så mycket om den tragiska händelsen där 2 barn knivhuggits och kastats ut från 5:e våningen av sin pappa. Det ena barnet dog av skadorna och det andra barnet vårdas på sjukhus allvarligt skadad. Det här är så fruktansvärt och tragiskt att jag inte riktigt kan greppa det. På sociala medier skrivs det massor om det här, och alla är överens om hur hemskt det är och att man tänker på det stackars barnet som nu kämpar på sjukhus.

Många skriver också att de vill göra både det ena och det andra med pappan som gjort det här hemska mot sina egna barn. För hemskt är det, det han gjort. Men jag tänker att han ju måste vara sjuk? Han kanske fått en psykos eller nåt. För annars har jag svårt att tro att man kan eller vill göra något sånt här? Det måste ju ha slagit fullständigt slint för honom?

Och då är det ju även det tragiskt! För hur 17 mår man, som förälder, om man börjar tillfriskna och inser vad man gjort? Kan man bli frisk då? Kan psyket orka med den insikten? Tänk att först börja tillfriskna och då få insikt i vad man gjort. Då måste man ju nästan bli sjuk igen fast kanske på ett annat sätt.

Ja, det är verkligen så tragiskt som något kan bli! För alla inblandade, både barnen, föräldrarna och övrig familj och vänner.

Vissa händelser berör en mer än andra. Det här är en sådan, trots att jag varken känner eller vet vika den här familjen är. Men en del saker kommer innanför skinnet på en mer än andra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s