Konferens och galamiddag

Igår packade jag in övernattningsväskan i bilen och så åkte jag och plockade upp en kollega som bor nära mig. Sen åkte vi till Nettis som hoppade in och så vidare till Scandic i Upplands Väsby.

Vi skulle på konferens och sen middag och temat för vårt team var GULD.

Jag fick låna en guldväska och en massa armband och halsband av M. Och så ögonskugga i guld. Och nagellack.

Konferensen på dagen var superbra! Och den film som Bossen och jag hade spelat in visades på storbild för alla 200 personer som var med!! Vi fick så mycket beröm, kommentarer och många skratt! Så nu väntar jag på att Hollywood hör av sig!

Sen fick vi våra rum.

Jag fick värsta lyxrummet, kyl, morgonrockar, vattenkokare och STORT! Så Nettis flyttade in med mig! Och Lisa kom och tog ett glas skumpa med oss.

Jag hade lagt den med kylklampar i en fryspåse,så den var fortfarande kyld när vi korkade upp den!

Jag hjälpte Nettis med håret, och det blev superlyckat!

Och så på med guldklänningar, och jag hade ju även guldskor.

Bredvid Nettis klänning såg min nästan ut att vara silvrig, men den var guldig, men mycket ljusare än Nettis som var gulare.

Vi hade så nedra kul!! Vi fick varsin goodiebagav Bossen och han hade skrivit en personlig hälsning till var och en. Jag blev nästan tårögd när jag läste vad han skrivit till mig. Han skrev bland annat att han uppskattar mig enormt, och att jag gjort ett otroligt imponerande jobb under året både med mina arbetsuppgifter och som stöttepelare för mina kollegor. Så fint, och jag blev otroligt glad!

På konferensen fick vi skriva våra namn på en lapp och lägga i en skål. Sen skulle de dra 10 lappar och de vars namn drogs vann 2 biljetter till Idol-finalen. Nettis och jag sa att om 1 av oss vinner så får den andra gå med. Och se på f*n, mitt namn drogs!! Wow, så kul!

Vid middagen satt jag bredvid en kollega i ett annat team, Josephine. Och så Bossen mittemot. Och som vi skrattade och hade kul! Och mellan rätterna delades diplom, blommor och rosett ut för de som varit bäst inom olika områden under året. Ett är Årets kommunikatör. Och gissa vem som fick den utmärkelsen??? Jag blev SÅ GLAD!!!!! Jag fick, som alla andra som vann andra kategorier, under jubel, applåder och en massa grattisrop gå upp på scenen, få ett guldkonfettiregn över mig och så få mitt diplom, en jätterosett och ett guldkuvert med en inbjudan till en resa till okänd destination. Så häftigt! Motiveringen till att jag fick utmärkelsen var för mina insatser på våra sidor på sociala medier.

Bossen, som ju nominerat mig, fick en bamsekram när jag kom tillbaka till min plats. Men jag blev så glad och smickrad av att så många kom fram, kramades och gratulerade och sa att de tyckte jag verkligen förtjänade det!

Efter middagen så var det dans! Och mina stackars fötter, fick vad de tålde! Men det var så kul!

När Nettis och jag knatade upp på rummet och jag drog av mig guldstassen så hade jag guldflärpar från konfettin mellan brösten. Hahaha!

Här får ni några fler bilder på guldtjejerna!

8 reaktioner på ”Konferens och galamiddag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s