I en slags lyckobubbla

Jag går runt som på moln och bara småler för mig själv!

På Facebook strömmar grattishälsningar och fina ord in från finaste kollegorna, vänner, nära och kära!

Och så hade vi ju så KUL!!!! Bara det kan man ju leva länge på.

Jag är ju inte den som vill skryta eller så… Men, jag kommer ställa upp det där diplomet på mitt skrivbord på kontoret och fästa rosetten på min stol!!!! Om det inte vore för att rosetten är längre än jag så hade jag haft den på mig! He he!

När jag hade släppt av Nettis och sen Michelle igår så tog jag min trötta lekamen med ömma fötter och fick en massage. Så himla skönt! Sen hem och bara kraschade i soffan. Gjorde inte ett jota, packade inte ens upp mer än tandborsten. Jo, jag tog med det fina kortet från Bossen, och läste igen i soffan. Så fina ord, och så gulligt att han suttit och skrivit något personligt till var och en av oss!

2 reaktioner på ”I en slags lyckobubbla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s