Fira Lillpudding

Igår packade jag nattväskan ((igen) och drog till Långtbortistan. Lillpudding fyller snart 12 år och igår skulle han firas, gossen.

Systeryster hade bakat mjuk pepparkaka bland annat. Mmmmm, så smarrigt!

Stora killen! Mostern är inte riktigt redo för att barnen blir så stora, jag hänger inte med!

Storpudding kör moppe och har ett jobb på kvällar och helger!! Oj, oj, oj….

Lillpudding fick ett par vantar av mig. Vantar med LED-belysning i, som kan lysa på lite olika sätt och i olika färger. De blev poppis! Och idag ska vi åka till ett centrum så får han välja en till present. Vi älskar att ha en dag tillsammans och gå och shoppa han och jag! Och äta lunch och babbla och ha kul! Jag älskar framför allt att han vill hänga med mig!! Gullungen!

När kalaset var över så stannade jag kvar och syrran och jag kollade på alla foton i den där lådan hon lånade hem från pappsen. Så kul!!

Jag och Systeryster för 100 år sen.

Jag och mommo, när vi firade jul hos pappsen och styvmor när mamma inte levde längre. Jag är så glad att vi var en familj, allihop!! Mommo tyckte verkligen om styvmor och vice versa. Och Systeryster tyckte mycket om min mommo.

Jag fick önska middag igår och då bad jag om Systerysters nudelsallad och Svågerns pankopanerade kycklingbitar med aioli. Det är så gott!!!!!

Medan de fixade med maten så satt jag och sippade på ett glas bubbel. Älskar att se andra laga mat!! Hehe!!

Rätt vad de är, när Systeryster sätter på vatten så lossnar hela handtaget och ramlar ner i diskhon. Svågern frågar hur 17 hon gjorde, men hon hade bara gjort precis som vanligt. Och Svågern plockar upp alla delar och ska sätta ihop det igen. Men det är 2 plastprylar som han inte kan räkna ut var eller hur 17 de ska vara! Inne i handtaget är det kantigt och plastprylarna har runda öppningar. Till slut får han dit en av dem, men då går det inte att få dit handtaget. Han svär ve och förbannelse!

Då säger Systeryster att hon inte vet om de hör till kranen, men de låg i diskhon. Svågern tittar ett ögonblick på henne och sen bara ramlar han ihop på golvet, skrattandes!!!

Det är 2 prylar som han (HAN) tagit bort när han öppnade 2 nya flaskor med olja!!! Vi höll på att skratta ihjäl oss!!!!

När han slutade försöka stoppa in extra saker så kunde han få dit handtaget igen utan några större problem. Men Systeryster och jag vågade knappt närma oss den resten av kvällen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s