Shopping med Lillpudding

Vi började med att äta lunch när vi kom till centrum. Han fick välja och han valde mellan tacos och sushi. Till slut bestämde han sig för sushi, så det fick det bli.

Sen knatade vi runt och kollade efter en munkjacka utan tryck. Det fanns inga i rätt storlek. Då kollade vi efter en collegetröja utan tryck, men nä. Han hittade ingen i rätt färg och storlek. Men så fick han syn på ett par gosiga tofflor som han ville ha! Han fryser jämt om fötterna hemma, sa han så det ville han ha.

Efter det så kollade vi runt i lite fler affärer och i en sportaffär kom han på att han vill ha en bag. Den kan han ha till skolan och till träningar, sa han. Och vi hittade en jättebra i lagom storlek!

Vi var in i den butik där Fastersstorfina jobbar, och hon visade Lillpudding ett par skor hon trodde han skulle gilla. Och det gjorde han, och Systeryster har tydligen letat efter såna. Hon och Svågern var i samma centrum så de kom och kollade och sa att han fick köpa dem. Rena släktträffen i butiken!

Vi fikade allihop, utom Fastersstorfina som jobbade, innan vi gav upp för dagen. Så mysigt att skrota runt en dag med Lillpudding! Jag är så glad att han vill vara med mig och gillar att åka på shoppingdag med mig!

2 reaktioner på ”Shopping med Lillpudding

  1. Å vilken fin dag! Men vad barnen växer, vill stoppa tiden! Du och jag blir väl inte äldre? Du får gratulera så mycket 🤗

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s