Brrrrr

Idag är det lika kallt ute. Minst!! Och jag glömde termokjolen. Mina stackars vader fryser.

Igår efter jobbet hämtade jag ett paket med en julklapp igen. Snart klar med alla klappar! Så skönt!

På kvällen var jag bara hemma och tog det lugnt. Fixade naglarna, som börjat bli långa igen och hade skavt lack. Så av med lacket, klippa och fila och så på med nytt lack.

Sen TV, Below deck och Husfruarna. Sen hamnade jag mitt i ett program om de 7 syskonen med svenska föräldrar som anslutit sig till IS men föräldrarna dött. Barnens morfar tog sig till, tror det var Syrien, och lyckades få hem alla barnen. Vilken kämpe!! Han verkade så klok och fin med barnen! Jag ska se om det finns på SVT-play så jag kan se det från början.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s