Blå, blå vindar och vatten

Eller snarare kinder…

Så såg det ut igår. Idag är det mer färgglatt.

Inte lika svullet i alla fall. Fortfarande tar glasögat i kinden på den sidan, men det är mindre svullet än igår.

Jag får bara äta mjuk mat, så lunch igår blev tomatsoppa, och middag blev mosad avokado och äggröra.

Jag kan ju äta annat och bara tugga på andra sidan, men jag är försiktig nu i början innan det läkt i alla fall lite.

Jag är lite, lite snorig och täppt i näsan. Så jag gick in på 1177 och Alltid öppet för att få hem ett covidtest. Men se det gick inte! Nähä, kollade då på drive in-ställen. Nix, fullbokat! Jaha, men på apoteken då? Nä, inte där heller!

Nu tror jag att det bara är förkylning, för Micke blev förkyld efter förra helgen. Och han testade sig och det var negativt. Men de vill ju att man ska testa sig, men hur det ska gå till när man inte kan testa sig vete 17!

Hur som helst, jag tog ingen mer smärtis på hela dagen. Men sent på kvällen fick jag ont igen, så då tog jag smärtis igen. Lite konstigt att det började göra ont igen… Men, men, det gick ju över med lite piller!

Jag tog det ju bara lugnt igår. Låg i soffan, eller snarare halvlåg. Försökte ha huvudet lite högt ju. På sätt och vis bra att jag blev täppt när jag låg ner, då blev jag påmind om att sätta mig mer upp. Inget ont som inte har nåt gott med sig!

3 reaktioner på ”Blå, blå vindar och vatten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s