Mer julklappar

Jag har ju köpt alla julklappar, och väntar bara på 1 som ska komma men det stod att den skulle komma i mitten av december. Så allt är under kontroll!

Men igår köpte jag 1 till. Fast inte från mig, det var Systeryster som frågade om jag kunde kolla i butiken i ”mitt” centrum eftersom de var slut i butiken i centrum i Långtbortistan. Och här fanns de kvar så jag köpte det. Det är ju bra när man kan hjälpas åt!

Igår fick jag be en kollega om ursäkt. Jag är känslig för när det blir högljutt och mycket runt mig, då kan jag inte koncentrera mig. Tyvärr så blir jag lätt irriterad då och jag försöker, så klart, att ändå inte vara otrevlig. Men här hade jag inte lyckats så bra med det. Och då får jag ju så klart bara ödmjukt böja på nacken och erkänna mitt misslyckande och be om ursäkt. Jag gillar verkligen henne, så det var verkligen inte illa ment! Jag har, som jag nog skrivit flera gånger, de bästa kollegor man kan ha! Sen är vi alla människor, med olika egenheter och behov, och ibland gnisslar det. Och självklart ska man hantera det på ett respektfullt sätt. Så jag får ta till mig att jag måste jobba mer på det.

Vi redde ut det, och det kändes bra! Jag tror och hoppas att det inte ligger kvar utan att det faktiskt är avslutat.

Igår när jag kom hem så var det same procedure as last evening, Below deck, Husfruarna och Dr Pimple popper. Och idag börjar jag jobba klockan 14. Måste köpa nya munskydd, då det är nya rekommendationer och mina är slut. Men innan jag ger mig ut så ska jag fixa lite här hemma.

Jag har alltså inte varit ute än, men ser på termometern att det är mildare igen. Phu! Det är inte kul med så många minusgrader.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s