Stilla lunk

Igår hann jag med en hel del på jobbet. Fick ett bra flow så det kändes bra!

På vägen hem hämtade jag ut paket med den sista julklappen, och så handlade jag lite till helgen.

När jag kom hem ringde jag till faster. Vi, och pappsen ska åka på julbordskryssning på söndag, så jag hade kollat upp om det krävs covidpass, för jag har fixat blanketter till dem alla 3 (pappsen, faster och farbror) men passen har inte kommit än. Som tur är så krävs det inte, utan de har ett begränsat antal passagerare och dukar med avstånd. Så vi bestämde tid för avfärd och ser fram emot att ses!

Har man inget bank-ID eller dator och skrivare så är det inte helt enkelt att fixa sånt här själv. Nu kunde jag skriva ut blanketter till dem som de fyllt i och skickat in. Sen ska passen komma med posten. Men det dröjer, många beställer så klart nu.

Pappsen frågade om jag hade mitt covidpass och jag sa att jag har det i mobilen. -Kan inte jag oxå ha det, frågade han då. Nej, sa jag, för då måste man ha en dator i mobilen. Han har en enkel telefon, bara. Inte så lätt att hänga med i alla nymodigheter.

Sen kollade jag så klart på mina 3 favvoprogram; Below deck, Husfruarna och Dr Pimple popper.

Nu på väg till jobbet. Jobbar ganska kort dag för jag ska till kirurgen och ta stygnen i munnen idag. Och stygnen, de ser ut som stektråd, sånt där vitt bomullsgarn, typ, som man surrar ihop kött med i ugnen. Annars brukar det ju vara väldigt tunn, ofta blå, nylontråd. Eller, det är säkert inte nylon, men det känns så. Som fiskelina, typ. Men jag har typ garn i munnen! Spännande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s