Färdtjänst

Igår när jag precis satt mig vid frukostbordet messade Nettis och frågade om jag hade planer för dagen. Det hade jag inte. Hon har haft ont i ryggen ett tag, och igår hade den sagt upp sig helt. Och hon hade messat sin naprapat sen 17 år och fått en tid samma dag. Och hon kunde knappt röra sig alls, och Korven har 40° feber så hon behövde skjuts för Toyboy behövde ju vara hemma med sjuklingen. Självklart! Jag svalde frukosten och hoppade in i duschen och åkte och plockade upp henne.

Hon stapplade verkligen, och hade problem att komma in i bilen, men till slut satt hon i alla fall i sätet. Vi letade oss fram till adressen i ett område ingen av oss varit i förut. Naprapaten tog nämligen emot hemma. Men det gick bra, vi kom dit vi skulle.

Medan han masserade och knäckte och ultraljudade Nettis så pratade jag dels i telefonen med Blidö som hade födelsedag. Och sen läste jag, för jag hade tagit med min bok, klok som jag är. För han höll på och jobbade ett bra tag med hennes rygg. Den var inte bra, sa han. Och det visste vi ju redan…

Efteråt hade hon ju ännu ondare, stackarn! Det blir ju så, och han sa att det kan vara så i 2 dagar innan det, förhoppningsvis, blir bättre. De ska höras igen på måndag, eventuellt ses igen då om det behövs.

När hon krånglat sig ur bilen så höll hon på att inte kunna ta sig in hemma! Hon hade så nedra ont, hon kunde knappt flytta fötterna! Usch, det är så hemskt att se henne ha så ont! Hon kom väl in till slut i alla fall, och hon skulle ta smärtis och lägga sig. Stackarn!!

Jag åkte hemåt, ville inte träffa en liten febrig snoris. Tyvärr, annars hade det varit mysigt.

Jag hade lite jag skulle göra, vika tvätt bland annat. Men… Jag fastnade i soffan framför TV:n resten av eftermiddagen och kvällen. Oj då…

Idag har jag i alla fall fixat mina pepparkakor.

Har en ljusslinga bakom, så förhoppningsvis ser det fint ut när det är mörkt. Skippar att ha ”snö” runt när fatet ändå är vitt. Hade tänkt ha popcorn som snö annars.

2 hus vägrade stå upp, de bara tippade framåt.

Så de får inte vara med! Dessutom passade längden på fatet perfekt för de som sköter sig och står upp!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s