Julbordskryssning

Igår bjöd jag Faster, Farbror och Pappsen på kryssning med julbord.

Jag plockade upp Faster och Farbror och så åkte vi till Långtbortistan och plockade upp Pappsen för vidare färd mot båten.

Vi hade första sittningen så vi knatade direkt till restaurangen. Och det var väldigt lite folk, man satt långt ifrån varandra och det var handsprit överallt.

Väldigt god mat, och de andra drack vin till och jag läsk. Vi hade supermysisigt, babblade och hade trevligt!

Efter middagen kollade vi i tax freeshoppen. Jag handlade ingen dricka bara 2 andra småsaker. Sen satte vi oss i en av barerna och babblade vidare och lyssnade på en som sjöng och spelade.

När jag körde hem var det inte bara mörkt, det var dessutom en tät dimma. Man såg inte mycket alls, vilket var lite läskigt! Var så koncentrerad på att följa vägen att jag missade avfarten till Långtbortistan. Så vi fick köra av och åka tillbaka. Till slut var alla tryggt hemma i alla fall. Nöjda och glada!

Jag hade på mig en ny klänning, som jag trivdes riktigt bra i!

Från Lindex.

Idag och imorgon jobbar jag på kontoret, resten av veckan hemma. Vi turas om att vara på kontoret och hemma igen nu med de nya rekommendationerna.

10 reaktioner på ”Julbordskryssning

      1. De har fina julbord vill jag minnas men det var många år sen jag åkte på en sån julbordkryssning. Blev lite sugen på det nu 😉

        Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s