Ooops

Igår lös flitens lampa på hemmakontoret.

Jag har tagit hand om den ledsna växten bakom…

Och visst var jag flitig och jobbade. Tyvärr med fel sak… Råkade kasta ett öga på schemat efter ett tag och såg att jag skulle gjort nåt helt annat. Kastade mig genast in på det i stället och skickade iväg ett mejl till Bossen där jag erkände mina synder.

Han svarade att det var tur att jag erkände, för han skulle inte upptäckt det annars…

Kom att tänka på när jag var barn, då knatade ett gäng ungar från min skola till en annan skola på rasten. Och så hade vi snöbollskrig. Tills en lärare kom rusande och vi alla sprang iväg. Men …. Inte ens då sprang jag så fort, och dessutom stannade jag lydigt när läraren sa till. Och svarade lydigt på vilken skola vi kom från, vilken klass vi gick i och vad vi hette.

Jag kan säga att jag inte var så poppis i klassen sen. Och inte blev jag tillfrågad om att vara med på fler bus heller sen.

Så redan då stod jag för mina handlingar. Jag väljer att se det så….

6 reaktioner på ”Ooops

  1. Det ser ut som det ligger en flaska handsprit eller något annat brandfarligt jättenära din lampa med öppen låga…. Har jag fel så ber jag om ursäkt.

    Gilla

  2. Golare har inga polare men jag är också sortens person som genast erkänner min synder. Dessutom är jag en usel lögnare. Märks direkt när jag börjar slingra mig. Försökte ljuga i min ungdom men det gick sällan särskilt bra 😂😂😂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s