Trädgårdsmästare

Igår efter jobbet tog jag tag i min dracena i sovrummet.

Nu igen tog den i taket. Och man kan ju inte ta av den i toppen, utan måste ju kapa den nertill.

En rejäl bit av stammen sågades bort. Och den här gången chansar jag och stoppar ner växten direkt i jorden igen. Det bör gå… Hoppas jag! Annars har jag ställt den i en vas med vatten tills nya rötter kommit. Men det är svårt att få den att stå, och vasskrället har vält och det är vatten över hela golvet. Så jag hoppar över det momentet, tänkte jag.

Ser bra ut! So far…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s