Störningsmoment

Igår var det sista dagen jag jobbade på kontoret på ett tag. Nu är det hemma kontoret som gäller resten av året. Och det är så skönt, vi ligger bra till och har inte många mejl i inkorgarna utan besvarar i rask takt!

Bossen kom och slog sig ner bredvid mig igår och började babbla. Och han är ju boss, så inte mig emot! Det var trevligt, och bland annat fick han tips på julklapp till sin mamma. Jag är en outtömlig källa av goda tips! He he! Mitt i allt när vi babblar ringer min telefon, det är Nettis. Och till saken hör att hon är schemaansvarig på jobbet. Så nu var det inte enbart Bossen som hindrade mig från att göra mina arbetsuppgifter, utan även schematomten! Jaha, inte lätt att vara jag. 😉 Men vårt samtal blev inte så långt, och under tiden masade sig Bossen iväg så sen kunde jag fortsätta vara flitig.

Klockan 18 slutade jag och packade alltså med mig datorn och lite papper hem. På vägen hem ringde Anita så vi babblade under resan hem. Mysigt!

Idag börjar jag jobba klockan 14, så nu ska jag göra lite nytta. Baka limpor igen bland annat. Och skönt att slippa gå ut, det är -10 ute. Brrrrrr!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s