Vardag igen

Igår var det måndag och jobb. Hemmakontoret, så ingen tunnelbana till och från i alla fall. Kunde ta de få stegen in till arbetsplatsen. 😉

När jag hade jobbat klart för dagen så bara tog jag tag i lite disk, fixade att äta och sen var det soffan och TV som gällde. Började se en dokumentär på Netflix, Staircase (tror jag…). En kvinna hittas död nedanför en trappa. Hennes man ringer 911 och säger att hon måste ha ramlat. Men han blir anklagad för att ha slagit ihjäl henne. Det är spännande, och det verkar i alla fall, än så länge, som att han är oskyldig. Det är några avsnitt kvar, så vi får väl se hur det utvecklar sig.

Jobbar ni, eller har ni ledigt i mellandagarna?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s