Ovant

Igår var det jobbelijobb hela dagen. Och till största delen skulle jag babbla i telefon med våra kunder, vilket jag inte gör så ofta. Och det var mååånga som ville prata med oss! Inte en lugn stund.

När jag hade jobbat klart så knatade jag upp till centrum med en påse med julklappar. Mötte M, och vi knatade till en restaurang där vi beställde middag och satt och babblade. De hade flyttat stolar och bord så att det skulle vara minst 1 meter mellan sällskapen, men folk flyttade glatt om när de satte sig. Personalen var tvungna att förklara att de måste flytta tillbaka stolarna och varför. Kan inte vara helt rätt för restaurangerna att få det att funka med restriktionerna!

Jag fick 2 snygga örngott av M i julklapp! Så fina, och sköna!! De är i bommullssatin, jätteskönt att ligga på. Och i en fin rosa färg.

M blev glad för sina julklappar som hon fick av mig. Kul!!

När jag kom hem så kollade jag på några fler avsnitt av Staircase. Helt otrolig historia, som ju dessutom är sann! Skulle lätt kunnat vara en påhittad deckare!

Idag har jag haft lite sovmorgon, börjar jobba 9.45 idag. Ha en fin onsdag!!

3 reaktioner på ”Ovant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s