Skitdag

Det var bokstavligt talat en skitdag igår. Jag var risig i magen. Men först efter lunch mådde jag dåligt, då började jag känna mig illamående och lite matt. Ville inte äta nåt alls och mådde inget vidare.

Jag skulle ha träffat Anita, som messade att hon oxå kände sig risig, så vi sköt upp det. Så när jag slutade jobba klockan 18 så bara kraschade jag i soffan. Låg under 2 filtar och frös och mådde illa. Bläh! Kom på att jag i alla fall måste få i mig mer vätska, så jag tog en vätskeersättning även om jag hade druckit under dagen. Men det kan ha varit lite för lite ändå.

Kollade på de sista avsnitten av Staircase. Helt otrolig historia! Hur som helst, åter till gnäll-och-sjukdom; började känna mig lite yrslig, typ, och få lite ångest. Och den där sortens yrsel känner jag igen, så blir jag när jag glömt ta antideppen. Kollade i dosetten, och mycket riktigt så var tabletterna (även vitaminerna, alltså) kvar. Jag fattar inte hur jag kunnat glömma dem? Jag tar dem alltid det första jag gör på morgonen. Upp ur sängen, på med kläder, ut i köket och sväljer ner dem med vatten och sen ut på toa. Alltid! De, få, gånger jag glömt brukar vara om jag är borta så att jag inte har samma rutin. Jaha, det var ju bara att snabbt ta dem och inse att i alla fall en del av måendet berodde på det. Det var väl listigt att se till att må lite sämre när jag nu redan var dålig i magen?? Suck!

Idag mår jag i alla fall bra igen. Skönt!

2 reaktioner på ”Skitdag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s