Spenderbyxorna på

Igår efter jobbet hoppade jag in i bilen och åkte och plockade upp Nettis. Vi drog iväg till MOS (Mall Of Scandinavia) och knatade först in i Telenorbutiken. Jag beställde en ny mobil, Samsung Flip! Och just nu får man en ny dator på köpet, så 2 flugor i en smäll! Min dator har ganska många år på nacken, och börjar bli lite seg. Men mobilen är det absolut inget fel på, egentligen. Den skaffade jag för bara 13 månader sedan, och den är superbra, framför allt kameran. Men, den är så stor… Och det var det jag ville ha, en större skärm. Men nu är jag trött på att den är så stor och inte får plats i mobilfack i väskor osv.

Jag, som envist brukar behålla samma mobil tills de i stort sett ramlar ihop, skaffar alltså en ny mobil fast den förra funkar finfint. Heeelt galet, vem är jag? Men det som är bra är att jag får lämna in den i inbyte, så jag betalar bara mellanskillnaden för den nya mobilen. Superbra!

Sen knatade vi in i Tele2butiken och Nettis gjorde samma sak, och beställde en hon med. Fast svart. Jag valde en ljuslila/rosa. Efter det gick vi till Specsavers och Nettis lämnade in ett par av sina glasögon som fått en repa på ett av glasen och sen gick vi in på Caliente och beställde middag. Tyvärr körde ju jag, annars hade det blivit en sangria! Vi beställde flera tapas och åt av varandra. Mmm, så smarrigt! Utom kammusslorna som var råa… Yäck! Men de ska vara så, svarade servitrisen efter att hon kollat med kocken. Jaha… Ja ja, det andra var gott!

Sen körde jag hem Nettis och fortsatte sen hemåt. Handlade på vägen bara.

Soffan och några avsnitt av Bortförd på Netflix. Och idag sovmorgon!! Ääälskar sovmorgon! Som jag kanske, eventuellt, har nämnt? Nångång? 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s