Nyårsafton och nyårsdagen

Jag brukar alltid fira nyår med M och L. Ibland bara vi, ibland med fler vänner, och de senaste åren med deras dotter och familj. Men i år kom en njursten i vägen, så M ”firade” i en sjuksäng, stackaren!

Jag ställde in mig på att vara själv, och läste hela dagen och fikade och bara masade runt i myskläder oduschad. Rätt sent, vid 19 eller nåt, ringer Svågern. Då har deras vänner ställt in i sista minuten pga sjukdom, så de är oxå bara hemma. Så han säger åt mig att hoppa i bilen och bara komma. Jaha, sagt och gjort! In i duschen och sen mot Långtbortistan!

Nu med rena myskläder på!

Svågern lagade supersmarrig middag!! Så himla gott! Och efter 12-slaget gjorde syrran marrängswiss med hemgjord chokladsås och hembakta maränger. Mmmmm!!!

Det var SÅ gott!!

Efter att vi babblat ett tag till så sussade jag kvar. Från Långtbortistan åkte jag direkt till Anita och Håkan. Som håller på att röjer hemma inför flytt i vår. Så jag blev med böcker, dvd-filmer och lite annat smått och gott. Anita och jag ville dricka lite vin så vi bestämde snabbt att jag ju kunde sova kvar. Så jag bara hämtade in nattväskan från bilen. Så vi kollade på TV, och babblade och hade mys ihop!

Jag fick den här bänken av dem och vasen som jag istället har ett ljus i. Blev superfint! När en rensar får en annan nåt nytt! Win/win, liksom!

11 reaktioner på ”Nyårsafton och nyårsdagen

  1. Härligt att du fick de så mysigt ändå! Vad fint med bänken och lyktan, superbra att ärva av varandra. Jag gillar din syrras mysdress! Kan du fråga var hon köpt den? Önskar dig ett jättebra 2022🤗

    Gilla

    1. Verkligen!! M och jag gör alltid så. När en av oss börjar rensa blir den andra helt förskräckt! Då vet man att det blir en massa som byter hem. Hahaha!!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s