Ikea

Jag drog iväg till Ikea igår, och letade mig fram till sängavdelningen. Provlåg några sängar, men sen tog jag en nummerlapp för att få hjälp att välja. Och jag fick jättebra hjälp! Både att välja vilken fasthet på resårmadrass jag skulle ha, och vilken bäddmadrass. Han var supernoga, och bytte och testade olika kombinationer massor av gånger. Så jag tror jag kommer sova som på moln i den nya sängen sen!

Sen köpte jag även en Malmbyrå, en låg och lång. Som jag tänker att jag ska ställa den jag får av Anita på sen. Kommer bli så bra! Men, jag måste rensa ganska rejält tror jag, så att det ryms. Tog hemleverans med inbärning av alltihop, så jag bara betalade och slapp bära en endaste sak därifrån. Men hej och hå vad många pengar jag blev av med… Men när jag tänker på vad jag får för pengarna så är det så klart värt det!

Det var inte så mycket folk där, vilket kändes bra. Jag hade ändå munskydd, men det var det långt ifrån alla som hade. Vilket jag kan tycka är lite konstigt nu när de säger att smittan ökat så mycket. Ja, ja, nog om det. Innan jag åkte tänkte jag äta lunch i restaurangen. Men där var det verkligen knökfullt, så jag ångrade mig. Ville inte trängas! Men när jag skulle gå mot utgången så såg jag att det var lugnt i fiket, och de hade räkmackor. Så jag tog en sån och en kopp te. Och den var riktigt smarrig, utan en massa majonnäs och med många räkor! Mmmm!

Stannade till i centrum på vägen hem och köpte bland annat nya munskydd. Tog ett storpack den här gången, det är lika bra! Så la jag ett gäng i bilen, de höll på att ta slut.

Tvättade en del igår, och fortsätter idag. Rev ur lakanen när jag vaknade och så har jag en laddning till att stoppa i sen. Så jag har en hel del att vika nu, som är rent. Min favoritsyssla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s