Flitig

Igår var jag riktigt flitig!

Dels så vek jag ju en hel del tvätt. Bläh… Och så skrev jag in alla födelsedagar i årets kalender.

Köpte en likadan kalender som jag hade förra året. Den är snygg!

Fyllde på dosetten gjorde jag oxå. Vattnade alla växter och plockade bort vissna blad.

Sen började jag rensa lite i sovrummet. Började med smyckena, bijouterierna. Det var många som jag inte använt på flera år, som jag rensade bort. Och så började jag rensa lite i byrån, slängde BH:ar som jag aldrig använder och som inte är fräscha längre.

Sen tyckte jag att det kunde räcka för en dag. Tog en promenad i solen och sen gick jag till thaisalongen och fick 1 timmes massage. Så himla skönt! Skulle kunna ligga hur länge som helst!

Kvällen tillbringades i soffan framför TV:n. En ny säsong av Below deck har börjat så jag kollar så klart på det. Sen såg jag en film på Netflix, Cleveland abduction. Baserad på verkliga händelser. Så otäckt!! Den kan jag rekommendera!

Idag ska jag jobba igen, börjar 14. Så jag har haft sovmorgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s