Lugnt

Jobbade på till 16.45 igår. Perfekt, klockan 17 börjar ju Below deck! Placerade mig alltså i soffan och slog på TV:n. Men…. Va???? Inget Below deck, utan nån gammal långfilm? Tydligen är det inget på fredagar. Ååååhhh…

Tog fram boken i stället och satte mig i läshörnan och läste. Systeryster skrev på Messenger, så vi chattade ett tag. De är i karantän, för Svågern har fått Corona stackaren. Som tur är inte allvarligare än en brakförkylning.

Chattade lite kort även med Carina, och bestämde att vi ska ses imorgon. Äntligen, det var hur länge sen som helst som vi sågs!

Sen läste jag vidare ett tag innan jag flyttade över till soffan och satte på TV:n. Har ingen bra serie nu, och vill inte börja på nån som har sjuttiofjorton säsonger. Mer lagom med 1 säsong, eftersom jag vet att om jag tycker den är bra så fastnar ju jag totalt och gör inget annat än ser avsnitt efter avsnitt. Så jag zappade runt och såg på lite allt möjligt och inget särskilt. Låg en stund och läste innan jag släckte och somnade.

3 reaktioner på ”Lugnt

  1. Jag vill bara tipsa om After life på Netflix , så fin och bra. Den är lite speciell men berörde mig nog extra eftersom jag mist min livskamrat. Jag pendlade mellan gråt och skratt. Ha en fin helg🤗

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s