Bra vänner

Jag älskar mina vänner! Jag har ju tjatat om att jag har så bra vänner! Och nu tjatar jag om det ännu en gång.

M ringde ju på Facetime när jag var hos Carina. De umgås inte, men har ju träffats via mig. Det kom upp att M skulle behöva nåt som Carina nog hade i nån gömma. Trots att Carina hade (Ja, har hela tiden iofs) så ont i sin höft så haltade hon sig ner för alla 3 trapporna och knatade till sitt garage och rotade runt. Nix, där var det inte. Vi knatade vidare till hennes källarförråd och rotade, men inte heller där hittade hon det. -Jag ska kolla runt lite mer, och meddelar M om jag hittar det, sa hon då.

Igår hade hon fått tag i det, skrivit till M och sen åkt över med det till henne. Hur gulligt är inte det?

Jag älskar att vi alla hjälps åt med det vi kan. Så fint och det känns tryggt.

För övrigt så hade jag fullt upp, minst sagt, på jobbet igår. De sista timmarna svarade jag i telefonen när kunder ringde. Och det var många som ringde. Jag fastnade i ett samtal som blev lite längre, med en kund som inte var helt nöjd, men som jag hade ett bra samtal med. Men, det gjorde att vi byggde upp en kö… Vi stänger ju 20, men de som ringt in innan stannar ju kvar i kön. Så kl 20 hade vi 4 i kö som jag betade av innan jag kunde stänga ner. Som tur var så var det ingen som hade nåt väldigt krångligt, utan de var snabbt avklarade.

Sen var det Below deck som gällde. Kollade dels på gårdagens avsnitt på 3:an, och sen 1 avsnitt på Cmore. Sen var det nattadags. Idag börjar jag jobba 7.45 så jag kunde inte sitta halva natten och kolla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s